OVER ONS

Verdia is een dienstverlener op het gebied van Informatie & Communicatie Technologie (ICT) gevestigd in Capelle aan den IJssel.

Verdia is een jong, dynamisch bedrijf, die jarenlange ervaring heeft in de automatiseringsbranche.

WIE IS VERDIA?

Onze kracht ligt in het aanbieden van een zeer uitgebreid pakket aan diensten (advies en beheer) en systemen (soft- en hardware).

Voor het het midden- en kleinbedrijf (MKB) is het inhuren of aannemen van medewerkers voor de automatisering vaak een grote kostenpost op de begroting. Toch is ICT voor elk bedrijf, zowel groot als klein, van cruciaal belang. Verdia biedt het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid om tegen relatief lage kosten eenzelfde automatiseringniveau te bereiken als grote bedrijven. En omdat wij u een full-service pakket aanbieden, kunt u voor al uw vraagstellingen terecht bij één bedrijf. Dit kan u veel tijd en geld besparen!

Verdia is gespecialiseerd in ICT diensten voor het MKB. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een ideale partner voor het oplossen van uw automatiseringvraagstukken.

 

Ook voor de grotere bedrijven uit het MKB hebben wij de knowhow in huis. Een persoonlijke benadering staat hierbij altijd voorop.

 

Wij mogen dan wel actief zijn in een zeer snel veranderende ‘high tech’ wereld, in één opzicht stelt Verdia zich traditioneel op. Dat is het streven naar langdurige en op wederzijds vertrouwen gebaseerde relaties. Uw ICT behoefte is aan verandering onderhevig. Uw automatiseerder dient daarin een betrouwbare partner te zijn, die de veranderde behoefte voor u in goede banen kan leiden. Die problemen voorziet, processen beheersbaar maakt en u eerlijk en op maat adviseert. Veelzeggend is dat Verdia voor een groot aantal klanten al ongeveer 10 jaar actief is.

ICT DIENSTVERLENING

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, nr.: 24430687