DIENSTEN

PRODUCTEN

Verdia ontzorgt uw automatisering, en kan het gehele traject verzorgen van A tot Z. De producten die Verdia bij haar relaties levert, installeert en configureert zijn de netwerk operating systemen van Microsoft, en de daarbij behorende server applicaties zoals SQL server, Exchange en Citrix. Wat betreft de werkstations is er uitgebreide kennis aanwezig op zowel Windows als Mac gebied. We leveren de bekende A-merken zoals Hewlett Packard, Microsoft, Apple, Intel, en Synology, maar ook andere merken zijn via onze uitgebreide inkoopkanalen door ons te leveren.

ONDERHOUD & SYSTEEMBEHEER

Het goed functioneren van een informatiesysteem wordt door de toenemende automatiseringsgraad steeds belangrijker. Dit functioneren valt of staat bij goed onderhoud. Het onderhoud en beheer van het informatiesysteem wordt daarom door steeds meer klanten aan ons overgedragen.

PARTNER IN EEN GOEDE RELATIE

Verdia treed graag op als partner in informatisering. Bij informatisering komt veel meer kijken dan alleen het leveren van hard- en software producten. Daarom hechten wij veel waarde aan het bouwen van een duurzame relatie met onze klanten. En dat begint al ver voor de installatie!

AUTOMATISERINGSPLAN

Automatiseren is een hele kunst en vergt veel tijd. De keuze die u maakt is voor langere duur en moet goed aansluiten op uw behoeftes. Een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben op uw bedrijfsuitvoering, het is daarom noodzaak om in een vroeg stadium adequate mensen in te schakelen om u te helpen met uw automatiseringsplan. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen u ondersteunen om samen met u een goed automatiseringsplan op te stellen.

INSTALLATIE & IMPLEMENTATIE

Het leveren van totaaloplossingen is één van onze specialismen. Ook het overnemen van de volledige automatiseringsverantwoording bij onze relaties is een steeds vaker voorkomende situatie. De dienstverlening van Verdia omvat het complete automatiseringstraject van de inventarisatie tot en met het onderhoud van de hard- en software, de bekabeling, uitleg aan de medewerkers en de nazorg.

TROUBLESHOOTING

Verdia zal alles in het werk stellen om, wanneer u problemen heeft met uw netwerk, er zo spoedig mogelijk op te reageren. Uiteraard komen wij wanneer dit nodig is bij u langs om er voor te zorgen dat u weer verder kunt werken. Wij streven ernaar zo adequaat mogelijk uw problemen te verhelpen.

De expertise die we hebben vergaard in afgelopen 15 jaar stellen ons in staat om bij u een goed en betrouwbaar netwerk te adviseren, te installeren en te onderhouden.

ICT DIENSTVERLENING

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam, nr.: 24430687